Intercambio/colabora

martes, 24 de julio de 2012

Assemblea-Debat "ocupa el congreso" 25 setembre

Dijous 26, 19h Casa de la Soli - Debat sobre processos de destitució (25 de Setembre, etc...)

65.000 milions en retallades, 21% IVA, retallades en les pagues dels funcionaris... tot sumat a les reforma de les pensions, congelació de salaris, reforma laboral i altres atacs a la població en general. Per si no fos poc tot apunta que la situació és susceptible d'empitjorar en un futur no gaire llunyà.

Davant d'aquesta situació insostenible veiem com cada vegada més gent està sortint als carrers mostrant el seu malestar contra les retallades, funcionaris, aturats i gent del # 15m. La legitimitat del govern espanyol està sota mínims.
En aquest marc sorgeixen propostes com la convocatòria que corre per internet: el 25 de Setembre es crida "ocupar el congreso" (veure enllaços al final). És una convocatòria anònima i que a part de fer una crida a fer un setge al congrés fins la seva caiguda s'acompanya de tota una sèrie de mesures per tal d'aconseguir acabar amb el sistema.

Més enllà de compartir o no la totalitat del discurs i fulla de ruta de la convocatòria, ens adonem que mai ens havíem trobat davant aquesta situació i tot i que pensem que el PP no és "el problema" ni la seva caiguda la solució, si aconseguim que una mobilització sostinguda al carrer el faci caure estarem creant un precedent d'empoderament important, que ens pot ser molt útil per a d'altres ocasions.
A part d'aquesta convocatòria, també veiem que s'aproxima una vaga general (a Euskal Herria serà el 26 de Setembre) i diverses vagues a l'àmbit educatiu (17 de Setembre) que sumades poden crear un calendari realment interessant pel principi de curs.

Dit això, proposem una trobada per debatre al voltant d'aquest tipus de proposta de destitució del govern per veure plegades quines possiblitats hi ha, ja siguin:
- sumar-se a la convocatòria existent,
- engegar una campanya destituent i fixar un altra data o esdeveniment (rescat total?),
- promoure la caiguda del govern mitjançant la vaga indefinida,
- crear una campanya nova per fotre fóra a CIU, etc..

Hem quedat dijous 26 de Juliol a les 19h a la Casa de la Soli (C/ Vistalegre 15, Raval, BCN). 
Important llegir els textos de la convocatòria abans de la reunió!..

Convocatoria apareguda al facebook fa unes setmanes:
Nou document base publicat avui al facebook:  http://www.facebook.com/OcupaElCongreso Clicar a l'esquerra on diu "ver más"

via Extensióbcn: extensiobcn (arroba) pimienta (punt) org

No hay comentarios:

Publicar un comentario